Kunst- en Cultuurroute 'Paradepaadje'

Gepubliceerd op 7 juli 2016 om 14:10

Op 25 t/m 28 augustus 2016 kunt u mijn werk bewonderen op het paradepaadje, de kunst- en cultuurroute in de gemeente Littenseradiel, Friesland.

Deze route loopt door 6 dorpjes, in het groene en weidse landschap van zuidelijk Littenseradiel. De route is per auto, fiets of wandelend te volgen. Klik op de titel van dit bericht of kijk op paradepaadje.nl voor meer informatie.

 

Wat is Paradepaadje?

Paradepaadje is de kunst- en cultuurroute in de gemeente Littenseradiel, Friesland. Deze route loopt door 6 dorpjes, in het groene en weidse landschap van zuidelijk Littenseradiel. De route is per auto, fiets of wandelend te volgen. De dorpen zijn Lutkewierum, Bozum, Wieuwerd, Britswerd, Itens en Rien.Paradepaadje is ca. 15 km lang.

Op deze route hebben wij ca. 30 locaties geselecteerd, waar kunst geëxposeerd wordt en cultuur valt te beleven.De locaties zijn zeer divers: een kerk, café, buurthuis, woonhuis, boerenschuur, boerderijdeel, paardenstal, waterpartij enz... Locaties die door de kunst een extra mooie uitstraling krijgen.Naast kunst en cultuur op locatie, is er onderweg ook nog van alles te zien en beleven.

 

http://www.paradepaadje.nl/


 »